2013-07-19
  13:43:00

Klänningar!!!

Hej!!
 
Jag har i smyg varit och provat ut klänningar, och jag har hittat Den, med stort D. :-) Och tur var väl det, den sys upp per beställning vilket tar ca 6 månader, så den ska beställas inom ett par månader! Jag har inte bestämt mig för om jag ska visa den för er än, men jag tänkt visa mina favoriter!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni ser är det tyvärr halvkassa mobilbilder och detta var en kall, gråmulen dag, så tänk bort mjölkvit hy, dålig kvalite på bilderna och trist frisyr :)
Dock blev det ingen av dessa! Ni får ju se Den så småningom, eller hur? :)
 
Jag var så nervös när vi skulle prova klänningar. Precis som med allting annat, trodde jag att jag visste vad jag ville ha, men klänning jag valt är ingenting som de jag började prova. :) Jag var också nervös för att aldrig hitta den. Jag är kräsen, och när vi vairt i tre brudbutiker utan något napp var jag nära att ge upp. Alla kändes trista och fula. För mycket glitter, för stor kjol,för liten kjol, för kort, för lång, för konstig, stack inte ut alls, och så vidare. Men det är verkligen som på film, när Den kommer på, ja, då bara vet man. Jag fnissade, kunde inte sluta le och ville inte ta av den och prova de andra jag plockat fram. :-D Ganska skönt, att när det är rätt, så är det rätt :)
 
Vi hörs, vänner!
 
 
 
 
 

2013-07-18
  08:41:00

Anna <3 Hampus

Jag tänkte berätta om när Hampus friade till mig :)
 
Egentligen är det inte alls romantiskt, men för oss var det perfekt och precis så som vi är. 
Vi hade varit och tittat på ringar tillsammans, sen visste inte jag mer. Hampus beställde, betalade, bestämde graveringen (12/3 2011 Genom eld) och hämtade ut de utan min vetskap. (12 mars -11 var dagen vi blev tillsammans.)
Jag gissade ju att han gjort det, men inget hände. Det gick säkert tre månader, och inget hände. :P Vid varje månadsjubileum hoppades jag lite mer, men ingenting. 
 
På alla hjärtans dag hade jag nästan slutat hoppas, men tänkte ändå: idag, kanske??
Jag lagade mysmiddag, bakade kladdkaka och köpte hem rosor. Hampus kom hem med ett paket, och jag tänkte "NU" men när jag öppnade paketet låg där en nalle. Så arg jag var!! Haha! Kvällen gick och ingenting hände.
"Nähä!" Tänkte jag, "det var en trist jävla man jag har!" Så jag gick ut i köket för att diska.
Jag hörde Hampus säga: "Babe?" Och när jag vände mig om, stod han där på knä, i vårt fruktansvärt fula 70-talskök, och sa: " Jag kan inte vänta längre nu, vill du gifta dig med mig?" Jag började såklart stortjuta och kastade mig runt halsen på honom och sa, "pucko, det är väl klart jag vill" Haha! 
Jag som trodde att han glömt, eller ångrat sig, han hade planerat in i minsta detalj. Allt från att hämta ut ringarna och bestämma dag, till att döda mina förhoppningar med nallen! 
Så gick det till. :) Och vårt gröna 70-talskök har aldrig varit vackrare än den 14 februari 2012. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-07-17
  15:52:00

The ring

Hej vänner!
Här har det varit tyst länge! Vi har tagit en välförtjänt paus från bröllopsplanerandet och bara njutit av sommarvärmen och semestern! 
När lokalen bokades kändes det som om det största huvudbryet var förbi och nu är det bara småsaker kvar!
 
Häromdagen tog vi en tur in till stan för att titta på vigselringar, eller ja, det var mest jag som tittade, Hampus kan inte bestämma sig om han vill ha en till, ha en ny (bara ha vigselringen) eller om han vill ha två (förlovning och vigsel).
 
Som vanligt trodde jag att jag visste exakt vad jag ville ha, så var inte fallet! Ringdjungeln är enorm!!! Våra förlovningsringar är dock släta, med bred kant så det mesta passar till de.
Jag var helt inne på en ring med en stor diamant i mitten och små runt omkring, typ en sån här:
 
 
Det klädde jag inte alls i! Mina små korvfingrar kunde inte bära upp det och det kändes inte alls som jag.
Nu har jag hittat två favoriter som jag velar mellan:
 
Det lutar dock mest åt den första! Klassisk och kommer funka hela livet. 
Nu vet jag bara inte om jag ska ha stenar runt om hela eller bara på "ovansidan". :P
 
Hoppas ni har det fint i sommarvärmen!!!
 
 

Till Jeenlicious.blogg.se