2014-08-20
  11:11:00

Cake me happy

Under smestern har vi fått mycket gjort. Vi har bland annat träffar prästen. Det kommer bli min gamla konfirmationspräst som egentligen gått i pension, men hon hoppade gärna in och jobbade lite :) Hon är världen sötaste. Väldigt traditionell, men vi vill ha en tradiotionell vigsel, så det passar oss bra! Längtar så mycket nu, det är så nära nu!!
 
Vi hann även träffa Kenth på Megamix som ska dja för oss på festen. Vi var lite inne på ett liveband ett tag, men vi är så jävla anti den typen av musik som kassa coverband alltid spelar. Och efter en bröllopsfest i sommras där gitarristen blev full, bestämde vi oss för en dj. Kenth känns riktigt härlig och tog allt vi sa på största allvar. Han har även givit mig rätten att skalla honom om han skulle råka spela dansband, haha!!
 
Sisit men inte minst var vi på tårtkonsultation hos Cake me Happy i Klagstorp. Vi fick provsmaka massor av olika bottnar och fyllnngar och kom fram till mjuk chokldbotten med passionsfrukt och vit chokladmousse. Döör! Ska äta hela själv. Sen skulle vi bestäma hur den skulle se ut..... Det var mindre enkelt.. Men vi valde vår favorit i hennes galleri och bad henne utgå från den men tänka höst! 
 
Denna kommer hon utgå från, fast med en annan caketopper och sidenband och självklart i höstfärger!
 
 
Provsmakning!
 
 
Så nu sitter vi och försöker bestämma oss för vilket sidenband vi ska ha! 
 
Hörs snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig



Trackback